No posaré massa coses per ací, potser vaig omplint poc a poc, potser no.

Sóc el David, Daviti, pepdà, pepedà, pepeda, Xaus, Josep David, patufet, simplement noms que volen dir tots coses semblants, que descriuen moments, amics, companys.

Josep David Xaus Herraiz

Nascut a Igualada el 26 de Juny del 1976.

Actualment, prop de fer-ne 32 (és possible que ja els tingui ara :P )

Vivint a Vilafranca avui, 29 anys a Igualada, un a Cervera, un als Monjos, un a Vilafranca, segurament tornaré a Igualada, o allà on em dugui el vent.

Sóc informàtic, la gent em diu “friki”, encara que en el fons, tots som una mica “frikis”, i en conec de molt més frikis que jo (alguns diran que jo sóc més friki, no us els creieu)

Sóc aficionat a la literatura fantàstica (encara que últimament llegeixo de tot excepte literatura fantàstica),

M’agrada qualsevol tipus de música, em decanto sobretot per quasi totes les variants del Metal i la cançó d’autor, realment, m’agrada tota la música (o tot allò que jo anomeno música).

També sóc aficionat als jocs de rol, encara que com totes les coses, excepte quan quedo amb els companys i surt la frase “hauríem de quedar per fer una partida, com als vells temps”, potser hi tornem, segur que ho farem, fins i tot vam estar jugant durant un parell d’anys a l’Efecte Xaus, el meu propi joc de rol.

Tocava la trompeta, en la meua desconnexió vaig deixar-ho absolutament tot per a trobar-me i saber el que volia, és probable que en uns mesos hi torni, ho trobo a faltar, no el fet de tocar 51 caps de setmana a l’any, però no deixar-ho.

Segur que podria escriure moltes històries més, però al cap i a la fi, només serien petits bocins de mi, segur que molts de vosaltres ja em coneixeu.

Sóc el David, l’informàtic.

Si voleu contactar amb mi:

Skype: david.xaus

MSN Messenger: pepeda@gmail.com

Correu electrònic: david@xaus.info

No Responses to “ Sobre mí ”

Leave a Comment