Benvinguts,

Aquest bloc ha estat creat com una forma de recopilar totes aquelles petites reflexions, sensacions, sentiments, formes d’entendre les coses que em passen pel cap.

Després de suicidar-me socialment al no ser capaç d’entendre la realitat, de creure que tot podia ser jugat a una sola carta, vaig fer-ho i vaig perdre.

I encara que la carta hagués sortit, quin sentit té haver llençat totes les altres?

Amb una mica d’ajuda, d’autoajuda, molts companys i fins i tot algú que ni tan sols sap el que ha estat capaç de fer per mi, he aconseguit aprendre que la millor forma de jugar una partida es tenir totes les cartes, que la vida no son probabilitats, sinò sensacions, que si pensava que era un joc, podia fer trampes, però quan vaig veure que m’importava realment, el que havia de fer era jugar cada dia la millor partida possible.

M’he adonat que tenir un bon dia es pràcticament només qüestió de voler-ho, abans d’adormir-te, just després de llevar-te, pensar que serà un bon dia i pensar en què fer per a que ho sigui.

I els dies son, en la seva gran majoria, bons. N’hi ha algun de molt gran, i com sempre, algun altre dia, però no en vull tenir cap de dolent, segurament no el tindré.

No sé si durarà molt de temps, no sé si aquest estat d’eufòria, de felicitat, de sobreexitació, ara quasi calmada, es mantindrà, si seré capaç de cada dia anar a dormir quan cregui que ja he fet el que havia de fer aquell dia, si seguiré llevant-me d’hora i de tenir la sensació de que cada dia guanyo minuts útils.

En qualsevol cas, si arribeu fins aquí, això és Falling Coffee, totes aquelles petites idees, sensacions, sentiments, moviments, tot allò que em passa pèl cap, petites escenes que deixo gravades quan faig un cafè.

Potser no és el millor sinònim, però un bon cafè em desperta i m’activa, un bon cafè em proporciona un moment de desconnexió a mig matí, un bon cafè m’ofereix una tertúlia desenfadada després de dinar.

Tot això és o intentarà ser Falling Coffee,

Aquest bloc no hauria estat possible si no fos per l’Edu, ell va fer la primera foto.

Benvinguts de nou.

No Responses to “ Sobre Falling Coffee ”

Leave a Comment